Recomandări utilizare fir Tubet

Tubet International a dezvoltat 3 game de produse pentru a satisface cerințele particulare ale fiecărui fermier: STANDARD, PREMIUM, EXTRA STRONG.     Firul de legat Tubet STANDARD:  Firul standard oferă caracteristici și funcționalități de bază, îndeplinind necesitățile și așteptările oricărui fermier sau grădinar. Începând cu Martie 2023, Tubet International oferă gama completa si la Tubet Standard pe toate diametrele oferite in gama Premium. cu o garanție de 5 ani. Recomandări de utilizare a firului standard: 
  1. Diametru 2mm, 2.5mm – legume si plante ornamentale 
  2. Diametru 3mm si 4 mm – arbuști fructiferi și vița de vie
  3. Diametru 5mm si 6mm – pomi fructiferi
Fir de legat Tubet PREMIUM: Firul Tubet Premium oferă caracteristici și funcționalități de înaltă calitate, depășind așteptările majorității fermierilor, grădinari și hobbyiști, oferind o experiență superioară gamei standard. Firul Premium are o garanție de până la 10 ani cu o rezistență ridicată la diferențe mari de temperatură Recomandări de utilizare a firului Tubet Premium: 
  1. Diametru 2 mm, 2.5 mm – legume, plante ornamentale și arbuști fructiferi
  2. Diametru 3 mm și 4 mm – vița de vie
  3. Diametru 5 mm și 6 mm – pomi fructiferi și legarea pe sârmă a furtunurilor de irigare prin picurare
  Fir de legat Tubet EXTRA STRONG:  Firul de legat Extra Strong poate suporta mai multă tensiune în comparație cu firul Tubet Premium, fiind realizat dintr-un material foarte rezistent la rupere, temperaturi mari și razele ultraviolete.  Firul Extra Strong este utilizat pentru pomi fructiferi și este fabricat doar cu diametru de 3mm sau 4mm, având o garanție de până la 10 ani. Mod de utilizare a firului Tubet:
  1. Este disponibil în plasa
  2. Pentru utilizare NU scoateți plasa, doar trageți de capătul firului de legat din centrul bobinei
  3. Pentru facilitarea lucrări utilizați inelul pentru tăierea firului de legat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *